Ваканция в Хотел "Каза Карина", Банско през всички сезони на годината

Най-голямото богатство на България е нейната феноменална природа, вълнуваща история, безброй архитектурни забележителности и уникални традиции, благодарение на които тя има ценната възможност да се утвърди като целогодишна туристическа дестинация. Доказателство за това са вече няколко български общини работещи усилено за развитието и популяризирането си и една от тях е община Банско.
През последните няколко години, освен като зимен курорт с отлични условия за ски, този живописен град, разположен в полите на величествената Пирин планина, преоткрива своя потенциал и се превръща в желана целогодишна туристическа дестинация. привличаща все повече и повече туристи.
Проектът „Устойчиво развитие за възстановяване на историческия и културен туризъм в община Банско“ със своята цялостна маркетингова стратегия вече показва своите резултати преобразявайки града в едно пъстроцветно преживяване наситено с музика, изкуство, традиция и история през всички сезони на годината.

За нас хотелиерите, развивитието и рекламирането на Банско като целогодишна туристическа дестинация, от една страна е изключително мотивиращо, а от друга истинско предизвикателство поради неблагоприятните икономически условия, в които работим и високите изисквания на пазара. Но именно това ни дава стимул да подобряваме непрекъснато нашите услуги и да удовлетворяваме очакванията на нашите гости.

Ние от Хотел "Каза Карина" сме от малкото хотели в Банско, които въпреки трудностите успяваме да посрещаме гости през цялата година и да им предлагаме възможно най-изгодните предложения съобразени с техните желания и възможности. Нашите предимства са идеалната локация – намираме се само на 100 метра от началната станция на кабинковия лифт, разполагаме със 121 уютни двойни стаи и апартаменти, СПА център с отопляем вътрешен басейн, елегантен ресторант и лоби бар, красива градина с барбекю, конферентна зала със 120 места и др.
Всекидневно имаме най-различни гости дошли при нас, за да се насладят на спокойна почивка, да посетят културно събитие, да проведат бизнес мероприятие като конференция, тийм билдинг, обучение или да отбележат свой специален фирмен празник. За комфорта на гостите се грижи нашия екип, който със своя професионализъм, усмивка и грижовност прави всичко възможно туристите ни да се чувстват удобно и приятно.

Всички ние, които работим в Хотел "Каза Карина" се чувстваме като част от цялата положителна туристическа промяна настъпваща в Банско и за нас е истинско удоволствие да бъдем партньори на общината в разгръщането на нейния пълен туристически потенциал. Участваме заедно на международните туристически изложения, където с гордост и обич представяме не само нашия хотел и община Банско, а България като една прекрасна туристическа дестинация.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Туризъм