Разграбиха последните 1000 билета за "Назарет" в Русе

Рокаджии разграбиха последните 1000 безплатни билета за очакваното грандиозно шоу на легендарната банда "Назарет" тази неделя в Русе. Опашките пред "Булстрад Арена" и Доходното здание се извиха още в ранния следобед.

Организаторите пуснаха извънреден тираж на билети, след като раздадените 4100 бройки свършиха още в понеделник. "Грийн рок фест" е подарък на обшината към русенци с единственото условие е всеки фен да вземе до 2 билета с логото на "Назарет". Те имат уникален баркод и не могат да се фалшифицират.

Шотландската група ще долети в петък с 500 кг свръхбагаж. Рокдинозаврите ще кацнат на летище Букурещ и веднага след концерта ще отлетят пак от румънската столица. За озвучаването и светлинните ефекти те водят свой технически екип. Част от условията им са за кетъринг, който включва вино и бира.

Култовите ветерани, от които са се учили банди като "Гънс енд роузис" и "Аеросмит", ще гастролират с най-новото си шоу. На сцената ще излезе новият им вокал Карл Сентънс, заместил неподражаемия Дан Макафърти. Фронтменът е известен с проектите си "Don Airey & Friends", "The Classic Rock Show" и ДPersian RiskУ.

Преди "Назарет" сцената ще подгреят русенските рок групи Explicit, Gunpowder и Анекдот, Blood Sugar от Силистра и Phenomenon - Букурещ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица