Германия премахва икономическите ограничения срещу Турция

НАСА изстрелва сонда за изучаване на слънчевата корона

Столетница прогони с бастуна си крадци от дома си в Берлин

Тома Биков: Ако се докаже, че провокациите в Шарково са инициирани от Нинова, ще сезираме прокуратурата Това е заплаха към националната сигурност, посочи депутатът

Путин и Макрон обсъдиха съвместната хуманитарна операция в Сирия

Откриха нов вид акула с големи очи

Пабло Касадо заема поста на Мариано Рахой като председател на Народната партия

Дърво се срути в Бургас

Корнелия Нинова: Създаваме нови и нови органи за борба с корупцията, а тя расте

Пустиняк на плажа Най-сочните реплики от Северозапада, чути по морето

Оставиха в ареста двама сътрудници на Еманюел Макрон, задържани за побой

Най-малко десет души са загинали при наводнения във Виетнам

Елен Колева залюби кипърец Актрисата показа новия си любим

Мъж заплаши да скочи от втори етаж на болницата

Труп край Морска гара, рибари го видели

Потвърдиха тримата кандидати за президент във волейбола

Имената на тримата кандидати за президент на Българската федерация по волейбол (БФВ) за избора на извънредното общо събрание бяха потвърдени на вчерашната сбирка на Управителния съвет (УС). Форумът на 3 октомври се налага заради решение на съда за нелегитимност на редовното общо събрание на 10 октомври 2012-а във Варна.

Според обявата в “Държавен вестник” от 28 август в дневния ред влиза „преглед на организационното състояние и легитимността на органите на БФВ, на решенията, взети от ОС на сдружението на 10.10.2012 г., включително в частта относно избор на УС; председател на сдружението и продължителност на мандата на органите на управление, съответно вземане на решения относно избор на УС и председател на УС, и определяне на мандата им“.

Тримата кандидати са досегашният президент Данчо Лазаров, вицепрезидентът Любо Ганев и Красимир Илиев, който от три години е опозиция на сегашната управа, но е член на УС.

Часове преди събранието на 3 октомври ще има ново заседание на УС, на което до голяма степен членовете ще определят курса на поведение на самата сбирка. Защото част от хората в ръководството имат свои клубове или солидно влияние над голяма част от други.

Ново решение от вчера е изключването от БФВ на 8 клуба, като причина е липсата на дейност през последните 3 години. Утвърден бе и съставът на новосформираната Национална волейболна лига (НВЛ) за жени, в която засега сигурни са 8 отбора, но има вероятност броят да нарасне на 10.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.