Гаджев излиза евтино на "Левски"

Владимир Гаджев се върна в „Левски“. Новината се повтаря от години - капитанът не харесва оферти от чужбина и се приютява у дома. Сега обаче националът подписа за рекордно кратък срок - само до края на календарната година. И - за най-дребната заплата, откакто се върна на „Герена“ от Гърция през 2008-а.
При таван на възнагражденията от 6000 евро в „Левски“ полузащитникът ще получава няколко хиляди лева. А преди 2 г. юношата на клуба прибираше над 10 000 евро на месец.
Сега при същите условия като Гаджев се завърна и друго „синьо“ чедо - Живко Миланов (31 г.). Очевидно в оставащите месеци от 2015-а двамата ще подбират оферти от чужбина. И ако пак не им харесат, най-вероятно ще останат.
Сагата „Гаджев“в чужбина“ не намери развръзка въпреки предложението от „Алавес“. Испанците даваха общо 1 млн. евро на халфа за договор за 3 сезона. Но националът е отказвал и над 600 000 евро годишно от китайци...
Предишният договор на Гаджев с „Левски“ изтече на 30 юни и не бе подновен. През юли „сини“ едва ли не се клеха, че футболистът няма да се върне. Но след скандалните резултати и игра напоследък явно капитанът пак стана необходим...
На тренировката вчера Стойчо Стоев непривично се развика на играчите. Треньорът настоя да се мисли по-бързо.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт