Кървав любовен триъгълник на "Златни пясъци": Германецът убит от албанец заради българка?

Извършителят на зловещото убийство на германец преди дни в хотел на Златните най-вероятно е албански гражданин, съобщава petel.bg. Според неофициална информация основната причината за зловещото деяние е любовен триъгълник между двамата чужденци и българка. 48-годишният германец е намерен накълцан на парчета в хотелската стая, което най-вероятно е извършено с брадва.

По първоначална информация именно приятелката на убития германец бе първият човек, който се натъкна на кървавата гледка. Жената пристигнала на Златните, за да бъдат заедно с 48-годишния чужденец.

Тогава българката разказала, че когато отишла в хотелската стая в „Магнолия“, се натъкнала на безжизненото тяло на своя приятел.

Както е известно, от стаята на 48-годишният германец не липсват нито парите му, нито документите, нито вещите му, което наведе до извода, че убийството не е извършено с цел грабеж.

Образувано е досъдебно производство по член 115 от Наказателния кодекс – за убийство, което се води под наблюдението на Окръжна прокуратура. Работата по случая продължава.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини