Приеха в болница журналиста Димитри Иванов

Министър Аврамова: 60 млн. лв. са необходими за ремонт на АМ „Тракия“ в участъка Чирпан – Стара Загора

Гръцките фермери отново по пътищата, в понеделник започват мобилизации

Президентът прати бюджета в Конституционния съд Според Радев непостъпването на средства от концесията на летище София във Сребърния фонд е неприемливо

Жертвите на атентата в Страсбург вече са четири

Швеция подобри офертата си, предлага ни 10 изтребителя „Грипен“ на цената на 8

Мария Габриел: Телефонните обаждания и сърфирането в интернет са се увеличили след премахването на таксите за роуминг

Гръцката полиция задържа наркостока за над 100 млн. евро

Началникът на КАТ в Казанлък се е самоубил

Самолет C-27J „Spartan“ транспортира медицински екип за донорска ситуация

Министър Маринов: Длъжници сме на децата като институции и като родители

Прекъсвания на тока сринаха системата на КАТ Проблемът е отстранен

От Болница „Лозенец“ благодариха на премиера за решението му да запази статута на лечебното заведение Ще продължат да подкрепят идеята за изграждането на нова Национална детска многопрофилна болница

Президентът Радев изпрати съболезнователно писмо до Ердоган по повод влаковата катастрофа в Турция

Радев заминава на двудневно посещение в Йордания И съпругата му ще бъде с него

Антон Кутев: 10 000 пенсионери умират, защото не могат да си платят лекарствата

Георги Кадиев винаги е работил само за себе си. Човек, който се занимава толкова активно със себе си, не бива да бъде ухажван толкова много медийно. Кадиев трябва да напусне парламента и дай боже да отиде в общинската администрация, каза депутатът от БСП Антон Кутев по БНТ.

Хората и политиците мислят за съвсем различни неща, няма диалог между нас, категоричен е Кутев. Новата лява политика ще застъпи БСП. Работата на политиците и държавата е да направи така, че гражданите да бъдат по-социално обезпечени, защото много чужди коорпорации пречат на това развитие, допълва Кутев.

Най-малко 10 000 пенсионера умират, защото не могат да си платят лекарствата. Нужна е много повече държава във фармацевтиката, банките и навсякъде другаде, категоричен е социалистът. Никой от шефовете на големите коорпорации не се е клел във вярност на общественото благо. Няма какво да се сърдим на шефа на “Лукойл” или някоя голяма банка, тук е ролята на политиците да регулират тези хора, за да не се разпашат толкова много, категоричен е Кутев.

БСП има шанс на местните избори ако влезе с решения в основата на проблемите. Хората не ни вярват, това е големият проблем. Ние имаме ясното намерение да решаваме тези проблеми. Тази кампания ще покаже дали БСП ще оцелее или ще тръгнем да търсим нов ляв проект. Ние сме в криза, искаме да задържим позицията си от предишните местни избори, каза социалистът. БСП трябва да се насочи към нови региони, където сме слаби. Местната власт се докосва до хората, там трябва да сме силни, допълва той. Гражданите са отговорни за избраните от тях политици, припомни Кутев.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.