VIP Brother 2015 по-напудрен отвсякога

VIP Brother безспорно е най-гледаното и популярно телевизионно предаване в родния ефир. Шест VIP сезона радват зрителите на Нова от 2006 година насам, показвайки живота на звездите такъв, какъвто хората не са го виждали. Тази неделя, точно в 20:00 часа, 16 популярни и 100% напудрени личности ще прекрачат прага на Къщата, за да станат част от историята на най-великото шоу.

Големият брат се е постарал и тази година в шоуто да блеснат едни от най-известните и обичани лица от българския шоубизнес. Персонажи, познати както от малкия екран и голямата сцена, така и от корици на списания, ще радват и вълнуват зрителите на Нова всяка делнична вечер.

Продуцентите разкриват, че тази година Къщата ще бъде по-музикална от всякога. Изпълнители от различни жанрове и поколения ще се съберат под един покрив, но не за да извиват гласове, а за да живеят заедно и да делят всичко като едно голямо семейство. Освен музикално в най-известната Къща ще бъде и много горещо. Дами, красили кориците на Playboy неведнъж, красиви, сексапилни и предизвикателни, ще покажат на зрителите другото лице на моделите – естествено и непринудено. Артистичната част също ще заеме своето почетно място, наравно с представители на спортната и журналистическата гилдия.

Какво ще се случи, когато тези известни хора се съберат под един покрив, всеки с изискванията и навиците си, никой не може да предскаже, защото във VIP Brother няма сценарий, няма предварително ясни ситуации и записани реакции, а всичко се случва на живо - пред очите на зрителите. Единственото сигурно е, че няма как да не гледаме.

Очаквайте най-напудреният сезон на VIP Brother тази неделя, 13-ти септември, точно в 20:00 часа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес