Xerox България и Интел Дизайн представиха в Пловдив последните новости в областта на дигиталния печат

Xerox България и Интел Дизайн представиха на 9 септември на съвместно събитие пред повече от 60 гости в Пловдив последните новости в областта на дигиталния печат в лицето на новата цветна преса XeroxVersant 80 Press. Дигиталната машина от производствения клас на Xerox е на пазара от април 2015 г., а Интел Дизайн е първата фирма в страната, закупила и оперираща с машината.

Събитието се проведе в изисканата обстановка на Арт Галерия - Музей “Филипополис” в Стария град в Пловдив, където, обградени с изящни образци на българското изобразително изкуство, гостите имаха уникална възможност да се докоснат до иновациите в новите технологии, благодарение на които добрите идеи с лекота се превръщат в произведения на изкуството.

Събитието уважиха представители на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство – Пловдив, Общинска фондация „Пловдив 2019“, Полиграфия инфо, ЕВН България, Винпром Пещера и много други партньори и приятели.

Ваня Василева – Маркетинг мениджър за Xerox България и Xerox Central Eastern Europe Distributor Group, сподели след встъпителното приветствие на Ивелин Кюркчийски от Интел Дизайн своето удовлетворение от факта, че високоскоростната дигитална преса XeroxVersant 80 е инсталирана и пусната в експлоатация за първи път именно в Пловдив. „Съвременният човек рядко си дава сметка какъв гигантски труд се крие зад повечето иновативни технологични разработки, и често ги приема за даденост. Надявам се, че инсталирането на именно една такава иновация като машината на Xerox в Пловдив ще помогне на партньорите ни да реализират по-добре бизнес идеите в областта на графичните услуги и да останат конкурентоспособни както в регионален, така и в глобален мащаб“, отбеляза г-жа Ваня Василева.

Ивелин Кюркчийски, управител на Интел Дизайн, демонстрира пред гостите някои от възможностите на новата система, в това число и възможностите за печат на висококачествени фото материали, репродукции и персонализирани рекламни материали, включително етикети.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес