Кандидатът на БСП за кмет на София: Георги Кадиев е наглец

На 25 юли, когато градската конференция на БСП в София имаше избор на кандидат за кмет на столицата, Георги Кадиев каза, че ако не спечели, ще поздрави победителя. И обяси, че няма да се кандидатира. 47 дни по-късно направи точно обратното. Това каза пред bTV кандидатът на БСП за кмет на София Михаил Мирчев. 

Той е категоричен, че Кадиев му прави услуга, защото левият избирател няма да се обърка. „Кадиев ми прави услуга. Когато наглец като Кадиев се изправи срещу БСП, електоратът се мобилизира”, заяви Мирчев. „Аз водя БСП към смяна на модела на управлението в София. Много сбъркан е този модел. Много се строи, а София запада като град”, обясни кандидат-кметът на БСП. 

Гости в студиото бяха кандидатите на Реформаторския блок Вили Лилков, на „Атака” Явор Нотев и Мария Календерска от партията на Николай Бареков "България без цензура". 

„Трябва да говорим сериозно за проблемите на София. В града се работи неефективно. Качеството на изпълнение на дейностите и контролът на работата на фирмите е занижен. Работи се с много ниско качество и парите на софиянци се харчат неефективно”, подчерта кандидатът на Реформаторите. Според Ликов трябва да се направи публичен регистър на обществените поръчки. Тогава щяло да се види кои фирми печелят и при какви условия го правят. 

„София е град, който не отговаря на очакванията и критерии за столица. Трябва да разберем откъде идваме. Трябва да се даде ясна оценка какво се е случило досега и какво можем да направим за доброто на София”, посочи Нотев. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини