Депутат се изинява заради неправилно паркиране

Младият депутат от ГЕРБ Георги Андонов се извини във фейсбук заради неправилно паркиране, извършено в родния му град Гоце Делчев.

Бдителна гражданка засякла личното возило на депутата, който е и кандидат за кмет на Гоце Делчев, снимала и го разпространила в социалната мрежа възмутена.

"Вижте на какво попаднах вчера - колата на депутата Георги Андонов и кандидат за кмет на Гоце Делчев, която е паркирана в абсолютно нарушение - на пешеходна пътека, до кръстовище, непосредствено зад знак "Забранено паркирането и престоя" и на входа на учебно заведение, написала жената. Тя отишла и по-далеч , изпратила снимките на електронната поща на партия ГЕРБ.

От там отговорили на будната гражданка със следния текст:

"За нас няма значение кой извършва нарушения. Дали това ще е наш представител, член, лидер или симпатизант - наистина няма абсолютно никакво значение! Всички трябва да си понасят последствията и да бъдат отговорни за действията си! А най-добре ще бъде нарушения изобщо да не се извършват. По тази логика, настояваме отговорните органи да си свършат работата и да потърсят наказателна отговорност от извършителя .

Самият Андонов също изрази позицията си по случая:

Да, това е моят автомобил. Да, стоеше там от обяд чак до вечерта и беше в нарушение. Извинявам се за което.

Вчера по обяд бях на инспекция в НПГ "Димитър Талев", за да видя как протича ремонтът. След като приключих в училището, на тръгване автомобилът ми се повреди и го оставих пред НПГ, свързах се със сервиз, който го вдигна чак вечерта и то след дълго настояване от моя страна. Всичко това естествено не ме оправдава. Извършил съм нарушение и съм готов да си поема отговорността за стореното, казва депутатът в извинението си

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини