Кристиян Кръстев: Още не ми е дошло времето за политиката

Цели две предложения за кметските избори е получил бившия транспортен министър Кристиян Кръстев, който изненада всички, като се подстрига и стана иподякон. Кръстев призна по Нова телевизия за поканите да влезе в политиката, но заяви, че бил отказал и двете. На въпрос на Мон Дьо защо не ги е приел и не иска да се занимава с политика, Кръстев каза: „Не ми е дошло времето“. Той очерта качествата, които иска да притежава : „ Аристократизма и образоваността на Симеон, харизмата на Бойко Борисов, дикцията на Лютви Местан, и вярата в народа на Васил Левски“, каза Кръстев. Той каза също, че заемането на министерския пост го е провокирало да започне да работи върху егото си. „Често гледам пламъка на кандилото. Денят ми започва и завършва с молитви. Изповядам се за греховете и ми е леко, започвам на чисто“, така Кръстев нарисува деня си сега. В отговор на въпрос какви качества трябва да има жената, която ще го привлече, той отвърна“ обикновена, земна“, и подчерта, че най-голямо внимание обръща на женските очи, защото „през тях прочита и неща, които остават скрити“.

„Някой не си е свършил работата, за да има втора повреда на правителствения фолкън“, категоричен бе бившият транспортен министър. И добави, че според него, самолетът бил малък за нуждите на кабинета.

Обвързан съм” – призна пред Мон Дьо бившият транспортен министър Кристиан Кръстев. Към края на интервюто дори му звънна неговата любима. Той призна, че доминира в отношенията си със слабия пол.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица