Ханс Петер Ул към ГЕРБ: Борете се за доверието на хората, техните права и това, което е важно за тях

Днес дойдох с толкова голямо удоволствие тук, не защото съм политик в Бундестага, а защото 20 години бях един от вас. Бях общински съветник. Това каза Ханс Петер Ул, депутат от германския Бундестаг по време на официалното представяне на кандидатите за кметове от ПП ГЕРБ в Спортна зала „Арена Армеец”.

„На 25 октомври ще става въпрос за общинските съветници, кметовете, представителите на местната власт в тази прекрасна държава България”, заяви Ул.

„Вие сте тези, които трябва да оправдаят доверието”, подчерта депутатът. По думите му, изборите за местна власт са изключително важни, те са най-важните, защото става въпрос за това, което вълнува обикновените хора – улиците, училищата, болниците. „Всичко, което е важно за нас, за да се запази социалният мир. В тази кампания, която предстои борете се, борете се за доверието на хората, техните права, това, което е важно за тях. Вие заедно с вашите избиратели, Европа, Германия с протегната ръка можете да осигурите едно по-добро бъдеще за тези хора”, каза още Ханс-Петер Ул.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика