Цветанов: Десетата поредна победа на ГЕРБ не е самоцел, а проектиране на оценката за реално свършената работа

Зала „Арена Армеец” ГЕРБ можеше да я напълни и само с граждани от София.Това каза заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов по време на официалното представяне на кандидатите за кметове от ПП ГЕРБ в Спортна зала „Арена Армеец”, предаде репортер на Агенция „Фокус”. „Винаги сме казвали, че силата на една партия е, когато има структури във всяко едно населено място. ГЕРБ е силна и има своята традиция да се събираме тук, защото знаем, че партийният живот и структури на една партия са нейната сила. Десетата поредна победа на ГЕРБ не е самоцел, а проектиране на оценката за реално свършената работа на всички кметове, общински съветници, министри и структури”, подчерта Цветанов.

„В момента, в който ГЕРБ стана важен, решаващ фактор за развитието на страната, България не е в изолация, а има перспектива. Тя е само една – европейската перспектива и силна и обединена Европа”, заяви Цветанов. Той припомни оценките за правителството „Орешарски”. „Нямаше визита в България или в Брюксел, а имаше откриване на ресторант във Виетнам”, добави той.

„Имахме трудни моменти и това е силата на една партия, която минава от управление и в опозиция. Това ни даде възможност да се сплотим и да направим това, което направи партията”, каза още Цветан Цветанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика