Преслава е първият съквартирант в къщата на VIP Brother (Видео)

Къщата на "ВИП Брадър" отвори врати, за да посрещне съквартирантите в новия сезон на най-популярното шоу по Нова. 13 от най-известните лица в българския шоу бизнес ще прекрачат прага на ВИП покоите.

„Още в началото на предаването ще разкрием една тайна, която ще преобърне хода на събитията”, загатна водещият на шоуто Ники Кънчев. Компания във воденето му прави Александра Сърчаджиева.

"Ще видите такива идоли, в които сте се влюбвали", категоричен бе Ники Кънчев.
Първа в къщата влезе Преслава.

"Аз съм от семейство, което няма кой знае какви възможности..Нещата ми се случват на късмет", заяви Преслава. Искам емоции, не искам да скучая, категорична беше певицата.
"В момента съм сама. Или трябва да чакам идеалния, който да ме приеме, или да се пречупя по някакъв начин. Обичам свободата си.", каза Преслава и допълни, че може да е с някого цял живот, стига да не я притиска.

"Попринцип не съм скандална личност, но, ако ми падне пердето, имам една песен "Лудата дойде"..., закани се певицата.

"Вълнувам се, че влизам в къщата и се надявам да изживея само приятни емоции. За мен ще е изпитание, свикнала съм да бъда сред много хора и да ходя където поискам.", каза Преслава.На въпрос дали би срещнала идеалния в Къщата, тя каза многозначително: "Ами ако съм го срещнала вече..?"

Влизайки в къщата, певицата започна да си говори сама. Каза, че й трябва мъж, за да й отвори вратата. След малко започна да настоява да влезе и друг съквартирант, за да не си говори сама като лудите.

Искам емоции, искам да ми се случва нещо! Това заявява във визитката си съквартирант №1 във "ВИП брадър" - Преслава. Певицата влиза в Къщата със самочувствието на "успяло малко момиче от Добрич", покорило върховете на най-популярния жанр у нас.

Сензационното е, че един от петимата мъже, съквартиранти, твърди, че той е човекът, който спасява Преслава от самотата. Той убеждава, че е последният мъж в живота на певицата. Категоричен е, че той и певицата са били заедно месец и половина преди да започне предаването.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес