Плеймейтката Моника Валериева влиза във VIP Brother, нейна колежка попита коя е тя

След като фолк певицата Преслава, актьорът Станимир Гъмов, ММА-боецът Деян Топалски и певицата Кичка Бодурова влязоха в къщата на ВИП Брадър, дойде ред и на другите съквартиранти.

Пета влезе плеймейтката Моника Валериева, която заяви, че хората й завиждат заради това, че е естествена и има подкрепа от хората. Моделката споделя, че мъжете се разочароват от нея, защото очакват от нея да е секс-символ и мъжемелачка.

Не съм мъжемелачка! И ми мина времето, когато исках да участвам в конкурси като "Мис Плеймейт". Това заяви във визитката си зашеметяващата Моника Валериева, която влиза под № 5 в Къщата на "ВИП брадър". Фаталната за много семейни мъже красавица твърди, че предпочита работата над собствената си модна линия, отколкото да дава ухо на интригите, в които се забърква името й.

Виждайки Преслава, Моника много се развълнува, зарадва и заяви възторжено: "Лудата дойдее!"

Веднага след нея влезе и друга плеймейтка - Светлана Василева. "Вече не харесвам футболисти. За мен футболистите не са мъже, а женкари. Търся сериозен мъж!", категорична е моделката, която сподели още , че по-злобни от жените няма и си е патила много от интригантки. За Преслава заяви, че я уважава и е в добри отношения с нея, но за Моника Валериева заяви пренебрежително: "За Моника какво да кажа...коя беше тя?".
Влизайки в Къщата, Светлана се зарадва на Преслава и я разпрегръща. С Моника обаче хладнокръвно се поздравиха от куртоазия, но по всичко си личеше напрежението помежду им.

Съквартирант номер 7 е Иво Танев от ''Треска за злато". "Моето място не е в политиката, там много се краде, а аз имам чувство за справедливост. Никога не съм искал да бъда баровец, винаги съм минавал по трудния път", споделя той.

Номер осем е Люси Иларионов. Не е пълен, просто камерата го прави по... пълничък! Няма тайни за него в шоу бизнеса, просто защото разбира от Шоу бизнес. Лично за него в България шоу бизнесът е в попфолка. Всичко друго е просто Шоу - казва той. Да видим какво Шоу ще спретне в Къщата на VIP Brother този сезон!

Вижте визитката на Люси Иларионов:

Поп-фолк легендата Луна е номер девет

Певицата изпяла култовите парчета - "Шапка на тояга" и "Тук - там" е Съквартирант номер девет. Днес е ... кандидат президент на България или поне смята да се кандидатира. Дали преди това ще стане президент на Къщата - тепърва ще разберем! С какъв ли гардероб влиза?

Десетата - Ернестина Шинова - влиза в Къщата на Vip Brother, защото ... иска да опозне себе си. Но по-скоро може това нещо, което научи за себе си, да не й хареса, застрахова се тя! Но при всички положения ще е повече от това, което знае сега. Или с други думи не се знае какво да очакваме от нея! Да видим каква изненада ни е подготвила красавицата!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес