Бандит преби старица в къщата й в село Попско, ограби й последните 200 лв.

Бандит нахлу в къщата на 78-годишна старица в ивайловградското с. Попско, преби я и й ограби спастрените 200 лв. От полицията съобщиха, че дръзкото нападение в дома на Е.Ш. станало малко след полунощ в понеделник.

Пострадалата самотна възрастна жена разказала на разследващите, че престъпникът избил входната врата на дома й. Измъкнал я от постелята и започнал да я малтретира. "Давай парите", повтарял само извергът и сипел удар след удар по беззащитната пенсионерка. Разплаканата старица измъкнала с треперещи ръце скритите за черни дни 200 лева и ги дала на разбойника, който избягал веднага щом взел парите. На бабичката е дадена медицинска помощ, няма опасност за живота й.

"На крак са вдигнати всички криминалисти и униформени от региона. Провеждаме заградителни мероприятия за залавянето на лицето. Разследващите имат конкретни насоки за извършителя. Той е висок около 170 см и на възраст около 40 години. В момента на грабежа бил облечен с тъмни дрехи", коментираха от областната дирекция на МВР.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право