Един загинал и трима ранени след челен сблъсък между мотори край Калофер

Един загинал и трима ранени е резултатът от челен сблъсък между 2 мотора на пътя между Калофер и местността "Паниците" в Стара планина в неделя около 19.30 часа. Всички участници в инцидента са от родния град на Христо Ботев, а жертвата се казва Атанас Бичев и е на 43 години, съобщиха от областната дирекция на МВР-Пловдив.

Според свидетелските показания управляваният от Атанас Бичев мотоциклет "Ямаха" навлязал в лентата за насрещно движение и се ударил челно в мотор "Хонда". И двете моторни превозни средства били без регистрационни табели, водачите им - без нужната квалификация, а никой от пострадалите в катастрофата не носел предпазна каска на главата.

Бичев загинал на място, а на 29-годишния му спътник е оказала медицинска помощ. 21-годишният водач на хондата е настанен в болница със счупен крак и множество контузии по главата, а 18-годишната му приятелка, която се е возела зад него, е прегледана и освободена за домашно лечение.

Отсечката между Калофер и "Паниците" е осеяна с паметни плочи от двете страни на пътя, но въпреки това местните щури глави продължават да форсират мощните си мотори по нея и да си трошат костите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини