Росица Кирова, кандидат-кмет: Видин има огромни ресурси

"Предлагаме гражданска формула на управление, която да ни помогне да изхвърлим боклука от нашия общ дом, да го почистим, подредим и проветрим. И без да се срамуваме да си поканим гости. И да ги посрещаме във Видин щастливи и усмихнати". Това каза кандидатът за кмет на Видин Росица Кирова, която единствена от претендентите за градоначалник на областния град уважи организираната от КНСБ среща с представители на партии и кандидат-кметове.

"Видин има огромни ресурси, които не се използват. Затова е крайно време да се задействат механизмите на местното самоуправление за създаване на благоприятна икономическа среда за инвестиции", каза Кирова, чиято кандидатура за кмет на Видин е издигната от гражданско обединение "Единни за промяна".

"Крайно време е жените да покажат, че могат всичко. Могат много. На този град му трябва женска ръка и го казвам не защото съм жена. Опитът ни убеди, че наложеният на Видин партиен модел на управление е не просто неефективен, той е вреден и пагубен. Той поставя партийния и личния интерес над обществения", каза Кирова, която е собственик на едно от големите предприятия в региона, осигуряващо работа на над 200 семейства.

По време на срещата Росица Кирова представи програмата на "Единни за промяна" за благоустройство, социална политика и визия за икономически растеж на Видин и общината.

В диалога, провел се в залата на Общинския съвет, бяха отправени синдикални послания към кандидатите и изразени очакванията, които имат синдикалните членове за развитие на региона.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини