Манчестър без Руни и Агуеро

Двата манчестърски гранда ще бъдат без големите си звезди Уейн Руни и Серхио Агуеро на старта на Шампионската лига. След година отсъствие от турнира „Юнайтед“ стартира груповата фаза с гостуване срещу ПСВ „Айнхдовен“. Руни има разтежение, заради което не игра и при 3:1 над „Ливърпул“ в събота.
Агуеро пък няма да излезе за „Сити“ срещу финалиста „Ювентус“. Аржентинският нападател получи ритник в коляното при 1:0 над „Кристъл Палас“, но трябва да е на линия за следващия шампионатен мач с „Уест Хем“. С отбора не тренираха халфовете Самир Насри и Фернандиньо. „Невероятно е, че заради един глупав удар не мога да играя“, написа в туитър Агуеро.
В същото време вестник „Дейли Меъл“ твърди, че слабият старт на сезона в „Челси“ се дължи на конфликта между Жозе Моуриньо и хубавата лекарка Ева Корнейро. В сряда „сините“ тръгват в Шампионската лига срещу „Макаби“. След отстраняването й футболистите и щаба не желаели да говорят със Специалния, липсвала атмосфера в съблекалнята. От 36 дни Корнейро не е била на работа в „Челси“.
След 37 години „Борусия“ (Мьонхенгладбах) ще изиграе първи мач в турнира на шампионите - като гост на „Севиля“. „Предпочитам три точки от „Кьолн“ в събота, отколкото в Испания“, призна спортният директор Макс Еберл, чийто тим е последен в Бундеслигата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят