Булка-менте от Шумен източи $10 000 от грък

Мнима мераклийка за женитба успя да накара влюбен грък да й изпрати 10 000 долара, без да са се виждали. Когато 60-годишният мъж пристигнал в Шумен, за да й направи любовна изненада, установил, че няма такава жена. Най-ужасното било, че отишъл на адрес, на който тя му казала, че е купила апартамент-любовно гнездо за двамата, а там открил съборена къща.

Измамницата е установена от полицията - Д. М./34 г./ е от село Есеница, община Вълчи дол, Варненско. В дома й са намерени мобилни телефони, таблет и компютър, с помощта на които е държала в заблуждение мъжа. Започнато е досъдебно производство за измама, съобщават от полицейския пресцентър в Шумен.

Цели девет месеца възрастният мъж е бил във фалшива любовна треска. Жената му завъртяла главата във фейсбук. Влюбеният й правил парични преводи няколко пъти. Най-големият транш бил след като жената го уверила, че иска да имат свой дом в Шумен. Дори му изпратила документи за покупката. Когато пристигнал у нас на 11 септември на ул."Пловдив" в ромската махала на Шумен обаче, гръкът останал втрещен. Там първо имало само къщи, някои доста хубави, но на "неговия" номер имало съборетина. Веднага разбрал измамата и алармирал полицията. Още на другия ден жената била издирена по документите, които мъжът пазел от паричните преводи. Тя дори била женена.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони