Змия превзе автомобил в Монтана, шофьорът не смее да хване волана

Мъж от Лом остана без колата си след като змия се вмъкна във возилото и никой не успя да я измъкне оттам. В понеделник след работа жител на крайдунавския град се запътил към автомобила си, но видял с ужас върху нагорещения от слънцето капак на двигателя да се изтяга змия. Човекът се опитал сам да махне влечугото, но то неочаквано се шмугнало сред машинариите под ламарините.

Притеснен шофьорът извикал на помощ екип спасители. Те дълго търсели змията, но след като не я открили заявили, че вероятно сама се е изнесла от машината и си тръгнали. Уплашен, че неканената гостенка може да се е вмъкнала в купето и да е от отровните видове, мъжът обаче не посмял да влезе в автомобила си. На помощ на останалия без превоз шофьор се притекли приятели, които му дали куп съвети как да освободи автомобила си от студенокръвната завоевателка. Според едни купето трябвало да се опуши със сяра, за да избяга змията, други пък предложили влечугото да бъде примамено с паничка мляко и заловено. Дебненето край колата продължава.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.