Употребата на Витамин Б17 Комплекс крие неподозирани ползи за човешкия организъм

В далечната 1952 г. Ърнест Кребс – американски химик, открива веществото амигдалин – леатрил, което влиза в света на науката и като витамин В17.

Високо съдържание на витамин В17 има в ядките на кайсиите, в кайсиевото масло, в Комплекса има още гъби Рейши, гъби Кладници (Oyster mushroom), плодове Облепиха.

Бета глюканите във витамин B17 Complex подпомагат регенерацията (възстановяването) на клетките, стимулират тяхното възпроизводство и по този начин помагат на организма да изгради силен имунитет.

Освен това, гъбите Кладници оказват положително влияние върху нивата на кръвната захар в организма, на мазнините и стимулират кръвното налягане.

Плодовете на Облепиха подпомагат организма да изгради здрави и еластични кръвоносни съдове, много по-лесното съсирване на кръвта, укрепване на сърдечния мускул.

Фибрите, които се съдържат в гъбите повишават перисталтиката на червата.

Всичките тези изключително полезни за здравето на човека елементи са събрани на едно място в хранителната добавка витамин В17 Kомплекс (B17 Complex).

Името не е избрано случайно, защото въздействието върху организма е доказано комплексно.

На първо място подсилва имунната система, а организъм със силна имунна система е устойчив на влиянието на различните вируси и вредни микроорганизми; не допуска развитието на туморни образувания, рак и други.

Когато човешкото тяло има здрава имунна система, то е енергично, силно, издържливо.

Витамин В17 Complex може да се приема дори от хора, страдащи от диабет, защото стана ясно, че гъбите Кладници, които се съдържат в хранителната добавка, понижават кръвната захар и я регулират.

Приемът на витамин В17 Complex е изключително лесен, защото той под формата на капсули, които се приемат перорално (през устата) с вода.

Хранителната добавка е подходяща както за профилактика, така и като съпътстващ елемент за заздравяване на имунната система.

При профилактика е добре да се приема по 1 до 2 капсули дневно. Но за да бъде усетен положителният ефект от действието на витамин В17 Комплекс, хранителната добавка трябва да се приема редовно между 3 и 6 месеца.

Още за Б17 може да намерите на този линк: https://bit.ly/1irSLPm

МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ НЕВРОХЕЛТ И НА МОМЕНТА НА СЛЕДНИТЕ ТЕЛЕФОНИ:

02/ 822 03 12; 0876 766 800

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве