Виолета Гиндева: И на сцената, и в живота шоуто трябва да продължи

Звездата на българското кино и театър Виолета Гиндева долетя на 1 септември от Щатите, където прекара цяло лято със семейството на дъщеря си. Още на следващия ден тя започна репетиции в постановката "Лунатици" от Кен Лудвиг. Много се шуми около новата й роля, с която стъпва отново на академичната сцена след 22-годишно отсъствие. По този повод тя казва в интервюто си за вестник "Всичко за семейството": "Наистина очакванията като че ли са прекалено големи и това малко ме притеснява. Моята роля не е централна и дано хората не се разочароват. Тя е комедийна и е много сладка. Всъщност спектакълът е в чест на колегата Михаил Петров, който отбелязва 40 години театрална дейност, затова вниманието трябва да бъде насочено към него. Лично за мен това участие е изключително приятно заради поканата, която получих от Михаил Петров и Аня Пенчева. Те са обсъдили идеята си с режисьорката Росица Обрешкова, така че имам и нейната задочна покана. Ценя високо жеста на колегите. Когато ми казаха "Искаме да работим с теб", едновременно се зарадвах, но почувствах и голяма отговорност." Какво още споделя тя за своите професионални и житейски планове, ще разберете от новия брой на "Всичко за семейството".

В новия брой ще откриете още забавната класация топ 5 на БГ артистите хималайци. Ще научите историята на невероятните галоши-мангоши на дизайнерката Мариела Скендерова, които ще дефилират на модния подиум в Бостън. Ще прочетете какво казва майката на 12-годишната Габриела Йорданова от Русе, която спечели кастинга за избор на българския представител на детската "Евровизия".

Почитателите на приложната психология ще открият в новия брой на вестника съвети за възстановяване след раздяла с любим човек, а рубриката "Кариера" предлага любопитен текст, озаглавен "IQ дава работа, но ЕQ носи успех". От него ще разберете коя е причината най-умните понякога да са губещи в професията и как да развивате емоционалната си интелигентност.

От Наръчник за родители ще разберете как да мотивирате малкия ученик да се учи за шестици и кои са петте правила на добрите родители.

Ще откриете и модни съвети за настъпващата есен, кулинария, обзавеждане, нови книги, препоръки за здраве, красота и добра форма. А с диетата на Мерил Стрийп може да свалите 3-4 килограма за нула време.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица