Забравете за запека! Бързо, лесно и сигурно!

Ако страдате от запек или имате наднормено тегло, Бодилакс е вашият продукт, който е гордост за България, защото е приготвен по рецептата на изтъкнат български специалист – проф. д-р Петър Манолов, д.м.н.

Медицината е доказала, че двата проблема запек и наднормено тегло не рядко са свързани. И двата проблема са сериозни и е важно, когато се появят, да се справим с тях.

Може да се запитате защо трябва да изберете Бодилакс.

Българският професор д-р Петър Манолов, в продължение на много години, е изследвал влиянието на множество билки върху човешкото здраве и най-вече какво е въздействието им върху стомашночревния тракт. Той открил, че някои от билките са подходящи да се приемат самостоятелно, а други влизат в успешна комбинация с още билки.

Плод на дългогодишните усилия на проф. д-р Петър Манолов е Бодилакс.

Бодилакс е хранителна добавка, в състава на която са включени множество полезни билки като казанлъшка роза, корени от ревен, кори oт зърнастец, ленено семе, листа от касия, плодове от резене, плодове от анасон. Успешната комбинация от тези билки влияе благотворно върху стомашночревния тракт, но най-вече върху оздравяването на дебелото черво. При нарушена функция на дебелото черво или появата на физиологични проблеми с него като нарушаване целостта на лигавицата, появата на полети по вътрешните стени, нарушаване целостта и здравината на самото дебело черво, довежда до появата на хемороиди, хроничен спастичен колит, хронична обстипация (запек). Когато дебелото черво не може навреме да изхвърли от тялото образуваните фекалии и те се застоят продължително време, вероятността човек да се разболее от рак на дебелото черво е огромна, защото тези отпадъчни продукти са токсични.

На помощ идва Бодилакс, който успешно регулира тези процеси.

Всички билки в Бодилакс помагат на клетките и тъканите на дебелото черво да бъдат здрави и еластични. Те му помагат да излезе от състоянието на ленивост и възвръщат неговата главна отходна функция. Когато преминат през гастроинтестиналния тракт, всички съставки в Бодилакс - билки и етерични масла, поемат течностите от тъканите. По този начин увеличават обема на чревното съдържание. Предизвикват ускорено дразнене на чревните рецептори. Раздразнените рецептори реализират важния очистващ ефект. Освен изчистващия ефект, редовното изхождане довежда до нормализиране на телесната маса при повечето пациенти. Затова Бодилакс може да се приема както от хора, които страдат от запек, имат хемороиди, така и от тези, чиито килограми са се покачили.

Бодилакс се предлага под формата на капсули. Хранителната добавка се приема 2 пъти дневно по 2 капсули, задължително след хранене, за да подпомогнат работата на червата.

Прочетете повече информация за Бодилакс като последвате този линк: https://bit.ly/1ILxS8a

МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ БОДИЛАКС ОЩЕ СЕГА НА СЛЕДНИТЕ ТЕЛЕФОНИ:

02/ 822 03 12; 0876 766 800

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве