15 години arte.doc ви помага да успявате!

През септември Агенция за превод и легализация arte.doc отбелязва своя 15 рожден ден.

За този период агенцията е открила 5 офиса в София и 12 представителства в страната.

През годините те са превели над 1 600 000 страници в повече от 35 езикови комбинации, направили са над 10 600 часа устни преводи, реализирали са близо 88 000 проекта за превод и легализация, удовлетворили са желанията на над 50 000 български и чуждестранни клиенти, предлагайки им пълен набор от езикови услуги.

От 2007 г. насам arte.doc е сред основните доставчици на преводи на документи от и на различни езици за нуждите на Европейската комисия, Народното събрание, Министерски съвет, министерства, агенции и други български институции, както и за международни корпорации и организации.

Като лидер на пазара за преводачески услуги в България, със стабилно присъствие и утвърдено име, Агенция за преводи и легализация arte.doc е изградила дълготрайни и ползотворни партньорства с редица публични и частни организации в страната и чужбина, помагайки им по пътя към успеха.

По случай празника на 15 септември в София се състоя мащабна кампания за популяризиране на томбола, организирана от arte.doc (повече информация можете да намерите на фирмения сайт на Агенцията за преводи и легализация www.artedoc.com).

Безплатна консултация може да получите на тел.: 089 345 76 98 или 02/ 42 10 170

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини