Преслава и Пламен изясниха отношенията си във "ВИП Брадър"

Преслава и спряганият за нейно гадже съквартирант Пламен Богданов проведоха откровен разговор в къщата на "Биг Брадър". След като певицата изгледа видеоклип от престоя на мачото в предишния сезон на шоуто, в който младежът намеква, че е имал любовна връзка с нея, Преслава повика Пламен насаме, за да изяснят ситуацията.

"Аз теб те виждам за първи път тук! Имал съм отношения с твоя колежка, но не съм визирал теб. Имах чувства към нея, но тя ме заряза, защото влязох в Къщата. Притеснено ми е. Извадили са ми думите от контекста Аз никога не съм си говорил с теб, дори не те познавам. Искам да го видя това видео", започна да се оправдава съквартирантът.

Преслава му отвърна, че на видеото едва ли не излиза, че той е спал с нея, но Пламен продължи да се прави на ударен, запитвайки я: ''Ама какво точно ти казаха?!".
Богданов започна да се прави на възмутен от цялата ситуация. "Какво ще си кажат хората за мен?! Този Палячо влиза тук и говори тъпотии...", ядосваше се той.

Преслава му призна, че била много смутена от видеото, което видяла. На кадрите Богданов разказва за едномесечната си връзка с 31-годишна чалга певица, без да споменава името й. Пламен цитира и песни на Преслава, с което още повече засилва впечатлението, че е имал любовна връзка с поп-фолк звездата.

"Разбери, нямах предвид теб. Жената, с която бях, е друга. Когато обичам, не мога да го крия. Това са чувства и те са дълбоко в мен", разкри младежът.

След това помоли "Биг брадър" тези кадри да не се излъчват, защото не трябвало така да се навлиза в живота на хората. Големият брат извика Пламен, който изпълняваше мисия със Светлана Василева, показа му кадри от предишния сезон и го попита: "Има ли в менюто ти водка с утеха" (част от припева на една от най-известните песни на Преслава). Пламен не можа да скрие смущението си. А по-късно му показаха списание, в което се твърди, че той е имал връзка с Джена, чийто бивш годеник също е под покрива на Къщата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес