Българките са в топ 10 на най-сексуалните жени в американска класация

Българките са сред жените, които американците смятат за най-сексуални, сочи класация отвъд океана, показва класацията на американски портал. Той се е опитал да намери отговор на въпроса кои националности жителите на САЩ смятат за най-секси. Според резултатите от допитването, американците от мъжки пол са отдали своите предпочитания за Армения, съобщава БГНЕС.

Този резултат не трябва да ни учудва, защото в момента една от най-популярните жени е Ким Кардашян, която има арменски корени. На второ място са поставени представителките на островната държава Барбадос. Тук своето влияние явно има прекрасната и талантлива Риана, която редовно заема челните позиции на различни класации за секссимволи. Трети се нареждат ... американките. Техните мъже са патриоти и не биха изневерили с чуждо. Интересното е, че година по-рано жителките на САЩ даже не намериха място в първата десетка.

Ето как изглежда и самата класация: 1. Арменки 2. Барбадоски 3. Американки 4. Колумбийки 5. Англичанки 6. Австралийки 7. Бразилки 8. Филипинки 9. Българки 10. Ливанки

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес