Адреналинката Яна от "Господари на ефира" не може да види сина си (видео)

Яна Христова, по-известна като адреналинката Яна от „Господари на ефира” разказа в ефира на "Нова телевизия" за проблемите с бащата на детето си и майчините тревоги, които я тормозят.

Септември 2010 година Яна публично обявява, че детето й е отвлечено от биологичният му баща. Въпреки че съдът постановява, че родителските права са нейни, бащата Ивайло Христов отказва да върне детето в продължение на няколко месеца. Твърди, че осигурява на сина им всички нужни удобства, че детето е в добри ръце и има кой да се грижи за него.

Яна обвинява Агенцията за закрила на детето в бездействие. В крайна сметка родителите се разбират и малкият Емил остава при майка си. 

„Детето не е при мен от началото на лятото. Тогава го заведох при родителите ми в Бургас. Той го е взел оттам заедно с неговите родители с обещанието, че ще го върне на следващия ден. Последно го видях на първия учебен ден”, обясни Яна Христова.

В студиото на „Здравей, България” Яна разказа за поредица от нападения срещу нея от страна на биологичния баща на детето. Вследствие на това съдът е издал ограничителна заповед на мъжа й. Родителските права за детето обаче съдът е присъдил на Яна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица