Подписано е рамковото споразумение за поддръжка на родните МиГ-29

Тръмп бесен заради поредния теч на информация от екипа му Поздравил Путин за победата, въпреки препоръката на съветниците си

Петр Келнер купи „Теленор“ в България Компанията вече има един и същи собственик с Нова телевизия

Николо Коцев ще свири на Burgas Jam

МОСВ дари бездимна печка на спасителя на щъркелите от село Зарица

11 месеца затвор за грък, нападнал лекари в Петрич

Министър Ангелкова: Специален QR код ще информира потребителя за избрания от него туроператор, хотел или планински водач

Обявиха програмата на Първа лига до края на сезона, ясни са всички дербита

Полярно мече се роди в зоопарк в Шотландия

Радев призова за повече прагматизъм в двустранните отношения с Израел

Софи Маринова раздава обяснения и автографи в шуменския съд

4 години за убийство на пътя и шофиране след употреба на дрога

„Омония“ уволни Ивайло Петев

Река Тунджа е повишила нивото си с 25 см в сливенския участък Към момента няма риск от разлив

Комисията за ЧЕЗ ще изслуша разузнавателните служби и Министерство на финансите

Google: Дарете пари за бежанците, ние ще ги удвоим

Дарете пари за бежанците, а ние ще удвоим дарението ви. Заедно можем да направим повече. Това е призивът на благотворителната кампания в помощ на имигрантите, която бе подета от световноизвестната компания Google.

Всяко получено дарение ще бъде удвоено от Google, докато общата сума не достигне 11 милиона долара. “Европа, Близкият Изток и Северна Африка се сблъскват с най-голямата бежанска и мигрантска криза от Втората световна война насам. Google до момента е дарила над 1 млн. долара на хуманитарни организации и днес ви каним да направите същото”, призовават от компанията.

Първите 5,5 милиона долара ще бъдат удвоени от компанията и общата сума – 11 млн. долара, ще бъде разпределена по равно между “Лекари без граници, “Meждународен спасителен комитет”, “Спасете децата” и Върховния комисариат на ООН за бежанците.

Тези оргнизации осигуряват основни условия за живот на мигрантите – покрив над главите им, медицински грижи, вода и храна. “Google ще покрие и всички такси, за да може 100% от дарението ви да отиде там, където е нужно”, обещават от компанията.

Опциите за дарения са между 5, 10, 15, 25, 100, 250 лв. на територията на страната. Повече информация за кампанията, както и за това как да дарите, може да намерите тук.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.