Сидеров почерпи в парламента, Борисов го поздрави за "майсторлъка" да направи син

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се появи в парламента, за да почерпи депутати и журналисти за новородения си син.

Сидеров влезе в стаята на всяка от парламентарните групи и в кабинета на председателя на парламента Цецка Цачева. Той занесе отбрани напитки, като тотално загърби политическите различия. Започна от стаята на "Атака", след което обиколи БСП, ДПС и останалите, съобщи Канал 3.

Двамата с Валери Симеонов загърбиха личната и партийна вражда в името на новия живот. Лидерът "Патриотичния фронт" се ръкува със Сидеров и пожела на атакиста да му е живо и здраво детето.

Есемес на таткото изпратил и премиерът Бойко Борисов, сподели Сидеров пред телевизия.

"Премиерът ми написа поздравителен есемес. Не съм го питал дали да споделям. Но беше нещо за майсторлъка, за майсторството, че е мъжко. Нещо такова беше. Хубаво пожелание, благодарих му. Сега ще почерпя навсякъде без оглед на политическите пристрастия", коментира Сидеров.

Попитан защо детето носи неговото име, призна, че решението било взето заедно с Деница:

"Баща ми почина много отдавна. Има поверие да не се кръщава на починал",
оправда се Сидеров за избора. Възприема раждането на детето като "категорично знак божий". Разчитам защита свише за всичко", каза националистът, който е убеден, че синът му ще продължи каузата му.

Той сподели, че иска да има още деца, защото не харесва еднодетния модел и даде за пример Антъни Куин, който станал баща за последно на 81 г.

Сидеров разказа, че не е бил на раждането, но пренощувал в родилния дом "Шейново", за да попие от атмосферата и направи заключението, че раждаемостта се покачва. Той отново благодари на медицинския екип, в чиито ръце е проплакало бебето му.

Според лидерът на "Атака" Волен-младши приличал на него - със сключени вежди.

Сидеров сподели, че възнамерява да се ожени за Деница, защото бил за патриархалния модел на семейството.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица