Луна се превръща в дразнител номер 1 в къщата на ВИП брадър

Първи сблъсък на Богданов с Джино

Още с влизането си във VIP Brother, Луна доказа, че играе своя собствена игра, която не подлежи на общовалидните правила. В днешния дейли епизод ще видим реакцията на останалите Съквартиранти, които не спират да се чудят дали поведението й е свързано с мисия, или става въпрос за странности на характера ѝ. Още през първия ден поп-фолк певицата влезе в остър конфликт с Кичка Бодурова.

В дейли епизода тази вечер ще видим как той се задълбочава, а на страната на естрадната певица ще застане и емоционалният Здравко от дует „Ритон”. Напрежението в Къщата ще се нагнети още повече, а с това ще нарасне и дружбата между Луна и интернет сензацията Джорджано.

За да сплоти Съквартирантите, Big Brother ще обяви предстоящите дни за седмица на любовта. Те ще влязат в ролята на абстрактни художници, които изразяват своите чувства върху платна, рисувайки със собствените си тела. Като част от мисията, Съквартирантите ще трябва и да се свържат по двойки с оковите на любовта, които не трябва да бъдат махани до изричното нареждане на Големия Брат. Това ще бъде и първата мисия, в която те ще се борят за седмичен бюджет. Дали ще тънат в охолство, или ще разполагат с минимални средства за прехраната си през следващите дни, предстои да разберем.

Снощи Джино стана свидетел на разговора на Big Brother с Богданов, от който стана ясно, че според медиите бившият футболист има връзка с Джена. Тази вечер ще видим и първия словесен сблъсък между мъжете, които се борят за сърцето на поп-фолк певицата. Още при влизането си в звездната Къща, американският милионер ще покаже негативното си отношение към Богданов, който също няма да му остане длъжен. Напрежението ще бъде толкова силно, че ще се наложи останалите мъже във VIP Къщата да се намесят. Докъде ще стигнат словесните атаки? Не пропускайте дейли епизода от 20 часа по Нова, за да разберете!

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес