Надежда за свят, лишен от езикови бариери

Елпида е дума с гръцки произход и означава надежда. Надежда за по-добро бъдеще, за реализиране на личностните мечти и цели. Надежда за един свят, лишен от езикови бариери. Езиков център „Елпида” успява да накарат хиляди хора да проговорят свободно над 12 езика, както и да подобрят професионалната си реализация, постигайки перфектно ниво на бизнес комуникация по множество езици.

Езиков център „Елпида” се отличава от другите езикови школи по много показатели. Едно от предимствата на Езиков център Елпида е усилената работа, старание и всеотдайност на екипа от висококвалифицирани специалисти, приятелска и позитивна атмосфера, всичко това поддържа отличен имидж на „Елпида“ и увеличава многократно и непрекъснато клиентите на езиковия център.

Друга черта, характерна за изключително малко езикови школи е безупречният административен ред и организация на филиалите на Езиков център Елпида.
Всяка година екипът на Езиков център Елпида нараства. Непрекъснато развитие и усъвършенстване качеството на работата, прилагане на иновативни методи в процеса на обучение, опит и индивидуален подход към всеки един клиент, са основните белези на „Елпида”. Основният принцип на Езиков център „Елпида“ е, че всеки клиент е най-важен, за всеки един трябва да се намери подходящият индивидуален подход, така че обучението му в школата да бъде не само високо ефективно, но и изключително приятно. Интерактивният метод на преподаване е основен за школата, той спомага за развиването на комуникативни умения на съответния език. Така се постига увереност в знанията, а самият учебен процес е много по-динамичен, разнообразен и приятен. Това е и една от причините над 90% от курсистите на школата да презаписват следващи нива.
Езиков център „Елпида” запазва индивидуалния подход към всеки клиент, дори и при груповото обучение. Школата работи с малки групи, за да се удовлетворят желанията и целите на всеки отделен клиент.
Центровете на школата се намират в рамките на идеален център-София, на ключови места, удобни за паркиране и придвижване с градски транспорт (в близост до метро-станции). Разполагат с комфортни зали за групово и индивидуално обучение, изключително модерна база

.Езиков център „Елпида” е ориентиран изключително и към преподаването на редки, езици като иврит, китайски, арабски и т.н., известен е с отличните си преподаватели, дори и по най-екзотичните езици, вследствие на което се превръща във водещ център по обучение по турски език, гръцки и руски език, както и по китайски език и иврит.

Голяма част от Българският бизнес се довери на езиков център „Елпида”, списъкът с корпоративни клиенти на школата е огромен, расте непрекъснато, като множество големи компании са нейни клиенти, защото езиков център „Елпида” се специализира в сферата на корпоративното обучение.

ул. “Граф Игнатиев“ 35А, ет. 2

ул. “Иван Денкоглу“ 26, ет. 4

www.elpida.bg

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование