Собственикът на “Бор-Чвор”: Не съм подарявал кола, не познавам шефа на РУП Първомай

“Твърденията, че съм опъвал чадър над сина си, не са верни, цялата тази история е смешна.” Това заяви пред “24 часа” собственикът на “Бор-Чвор” Димитър Минев.

“Имаше само катастрофа на сина ми преди 3,5 години, но без смъртен случай или средна телесна повреда. Тогава правиха изследвания за алкохол, наркотици и т.н., те бяха отрицателни. Аз не знам за подменен водач, имаше си следствие, свидетели, КАТ. И защо да се подменя водачът, като дори няма жалба, ако е виновен, да му пишат акт за ПТП, да му вземат книжката”, коментира Минев. И категорично заяви, че не е подарявал кола на шефа на РУП-Първомай.

“Каква е логиката да го правя заради катастрофа без жертви? И ако това е така, защо досега не са ме арестували за подкуп?”, пита собственикът на мандрата в с. Дълбок извор.

“Шефа на РУП-Първомай, Васил Налбантов не го познавам, не съм говорил и по телефона с него. Цялата тази история ми е много интересна. Работя с 1000 човека, няма да си плюя на фирмата”, декларира Димитър Минев. Според него е странно и защо досега никой дори не му се е обадил да го пита тези неща верни ли са, не са ли. Обаждането от “24 часа” било първото и единствено.

“Преди седмица разни сайтове писаха, че са ме обрали в Слънчев бряг, а аз там не съм стъпвал от 2 години”, твърди Минев. Не можел да го докаже, но има съмнения, че замесването на “Бор-Чвор” в инциденти можело да е умишлено.

“А и синът ми е пълнолетен, всеки си носи кръста за действията. Ако се окаже масов убиец, аз ли ще съм виновен? Да, правил е катастрофи, ама такива имат 90% от българите. Няма и отвличане, не знам да има повдигнато обвинение”, каза още Димитър Минев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини