В Гърция: Бербатов промени ПАОК

Димитър Бербатов промени ПАОК, пишат медиите в Гърция, въпреки че отборът направи само 0:0 като гост на „Габала“ в Лига Европа. Българската звезда влезе резерва през второто полувреме. „Личи си, че с всяка изминала минута Бербатов влиза във форма - коментират в страната. - Може да няма още гол, но неговото присъствие променя ПАОК. Благодарение на него отборът ще играе голяма роля в първенството. Заради Бербатов журналисти ще имат какво да пишат, а фенове - за какво да говорят. Българинът е трансфер №1 в историята на ПАОК.“

Лига Европа изведнъж „заговори“ на корейски. Двама азиатци блеснаха ярко. Новото попълнение на „Борусия“ (Дортмунд) Йон Хо Парк вкара в 90-ата минута за 2:1 над „Краснодар“. Той трябваше сега да е в казармата по корейските закони, но специална клауза в договора и съгласие на правителството го остави в тима на „Борусия“, фиксирал 10 победи от 10 официални мача. А в Лондон купеният за 30 млн. евро от „Байер“ (Леверкузен) Хюн Мин Сон вкара два пъти за „Тотнъм“ при 3:1 над „Карабах“.

В същото време феновете на „Лех“ (Познан) бойкотираха домакинския мач срещу „Беленензеш“ (0:0). УЕФА обяви, че ще даде по 1 евро от всеки продаден билет в помощ на бежанците от мачовете в Лига Европа. На трибуните имаше по-малко от 3000 души при средна посещаемост 20 054. А пред стадиона бе издигнат огромен плакат с надпис „Спрете ислямизацията“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят