Размисли и басти: Лола ди Мола бие школския звънец

Съпругата на великия приор на тамплиерския орден у нас Румен Ралчев огря с чаровната си усмивка двора на Италианския лицей в ролята на щастлива майка.

Крехка като порцеланова ваза, известна с желязна воля и организаторски талант, режисьорката Магдалена Ралчева съпроводи сина си Андрей в началото на новата учебна година, показвайки завиден усет и стил в облеклото. Слим панталонът в симпатичен беж нюанс, нежно подкрепен от блуза и сако в пудрени и сметанови оттенъци, са едновременно много подходящи за повода и за фигурата на г-жа Ралчева. Елегантни обувки в телесен цвят и семпла прическа завършват стилната визия на дамата.

Симеон Колев и Мариана Векилска в родителски синхрон, нарочно или не са посегнали към прохладните оттенъци на дружелюбното синьо. И ако като дългогодишен телевизионен кадър дамата разчита на нотката анонимност, осигурена от слънчевите очила, то радиогосподинът открито демонстрира неподправено добро настроение. Жизнерадостният десен на цветя, смело нацъфтели върху бялата риза, толкова добре се връзват с широката усмивка и с приятния повод на събитието. Явно “Мисия татко” е не само заглавие на авторската книга на водещия от БГ радио, а и щастливото му сбъдване в звездното семейство.

Ирен Онтева в очаквано елегантен и леко екстравагантен тоалет прекосява училищния двор.

Графичното съчетание от бяло и черно, с преобладаваща според сезона светла част, е верният избор за събиране от подобен полуофициален характер. Роклята тип риза в строга кройка и подходяща дължина стои добре на поддържаното тяло на моделката. Елегантни отворени боти на висок ток и тънко черно коланче дооформят елегантния вид на тоалета. Широкополата шапка и тъмните очила са задължителни атрибути на известните, които уж искат да останат незабелязани, но в действителност държат да бъдат категорично разпознати сред тълпата.

Иван Несторов -Амебата също бе сред тълпата изпращачи в двора на Италианския лицей. В абсолютно небрежен, но характерен тоалет бившият рок динозавър, понастоящем музикален бизнесмен съпроводи мъжкото си чадо за началото на новата учебна година в харесваното от елита школо. Джинси до коляното и тениска в синьо допълват по ненатрапчив начин среброто в косите на единият от основателите на „София Мюзик Ентерпрайсис“, известен и като човекът, който доведе Мадона у нас.

Силната част от дуета, довел на училищната сцена сина Кристиян, бизнесменът Христо Сираков в елегантно неглижиран и семпъл стил. Безупречно бяла риза и светли джинси, в съчетание с лоуфъри на босо, плюс маркови аксесоари завършват образа на известния хайгосподин, този път в ролята просто на “татко”. Задължителният телефон в ръка, като естествено продължение на тоалетите на почти всички гости на тържеството, е обсебил вниманието на г-н Сираков, да се надяваме без да попречи на родителските му задължения в този празничен ден.

Тази година първият учебен ден в Италианския лицей бе уважен лично от министъра на културата Вежди Рашидов. На снимката виждаме уважаемият г-н министър в топлата творческа хватка на толкова продуктивни и интересни творци като господата Яхнаджиев и Статков. Почти сюрреалистичния стил на обличане на Иван Яхнаджиев категорично засенчва спортно-елегантния аутфит на Румен Статков. Сако като откраднато късче морска шир, екстравагантно обрамчено от шал на цветя и сламена капела в хармония с прецизно оформено “катинарче” не оставят съмнение за артистичните бури в душата на ексцентричния творец.

Авангардист и гуру на бодиарта в България, изключителен творец и неповторим експериментатор, художникът намери пристан в последните години сред слънчевия свят на детското творчество като обичан преподавател. Инсталацията на г-н Яхнаджиев и децата от лицея, представляваща шарен таралеж, направен от над 5 хиляди химикалки, краси фоайето на елитното училище от началото на тази година. Символ на свободата на словото, живота и мечтите, прекрасен резултат от хармонията между зрелия талант и детското въображение.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл