5 години затвор за учител, опипвал момичета в клас

5 години затвор при първоначален строг режим постанови днес Варненският окръжен съд за 52-годишния Свилен Кирчев, учител по математика, физика, информатика и английски език в основното училище "Д-р Петър Берон" в село Царевци, община Аврен.

Същият бе признат за виновен в извършване на системни блудствени действия с няколко свои ученички, които са се разигравали пред очите на целия клас. Той слагал на скута си момиченцата от ромски произход и ги опипвал по срамните части пред всички ученици.

Освен че ще бъде лишен от свобода, Кирчев ще трябва да плати общо 4 хил. лева обезщетение на родителите на пострадалите деца. Срещу педофила са свидетелствали общо 20 ученици от селската прогимназия.

Любопитна подробност е, че осъденият е в интимни отношения с директорката на училището Ирина Рангелова, с която живеел на семейни начала в нейния дом. Тя обаче така и не повярва, че възлюбеният й е правил мръсотии с децата в повереното й школо. Кирчев дори разказвал с възбуда на подрастващите твърде перверзни детайли от съвместния си живот с директорката, съобщава topnovini.bg.

Рангелова, която също е майка на малко момиченце, сега възнамерявала да се впусне в кметската битка в Царевци. "Завалийката не знае какво се случва в собственото й училище, а ако е знаела и си е затваряла очите, значи е прикривала престъпник", одумват я съселяните й, които дори не искат да си представят как би управлява цяло село и с какви очи изобщо ще се кандидатира за кметица.

Присъдата на възлюбения й колега не е окончателна и подлежи на обжалване и протест в 15-дневен срок.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони