Николай Николов: Като разширяват “зелената зона” да гарантират и целево разходване на средствата за ремонт на инфраструктурата!

Величко, който върна чанта с пари, получи награда от кмета на Стара Загора

Служба „Военна полиция“ отчете годишната си дейност

БСП – Бургас отдаде почит на Васил Левски

Красимир Каракачанов участва във възпоменателния митинг-поклонение по повод 145-ата годишнина от гибелта на Васил Левски

Концерт-спектакълът „Възрожденски разкази“ е подарък за великотърновци по случай 140-годишнината от Освобождението Събитието е посветено и на 170-годишнината от рождението на Христо Ботев

Директорката на НИНКН подписвала като селски кмет

Задържаха мъжа, откраднал 10 гълъба и заек от пернишкия зоокът

В Бургас раздават безплатно компост

Приморско с атрактивен щанд на Ваканция и СПА Експо

Французин и алжирец опитаха да минат границата с фалшиви документи

Започна кандидатстудентската кампания на Софийския университет

Издирват стрелец, ранил с въздушна пушка минувач

Наркодилър “изгоря” след сделка с хероин за 3,90 лв.

Ученици създават собствен туристически продукт Младежите забавляват туристи като аниматори

Пътници стоят блокирани с часове на гара Пловдив

Пътници на БДЖ днес останаха блокирани с часове на гара Пловдив заради закъснял ремонт на железопътно трасе. Потърпевшите от ситуацията обясниха, че заради липса на координация и информация са изгубили часове в чакане и не знаят кога пътуването им ще завърши, информира trafficnews.bg.

Когато тази сутрин влакът София – Варна тръгва със закъснение, никой не казва на пътуващите, че ремонтът край Пазарджик, който по план трябва да приключи днес в 9 сутринта, все още тече, съобщава БНТ.

На Белово хората са прехвърлени в автобуси. Два от тях тръгват към Пловдив и Стамболийски. “Ние останахме за трети. Имаше баба на 92 години, стоя чака с нас час и половина и повече”, разказа Нериман Исметова.

Иванка Бобева също чака, защото пътува за Варна. Кондуктор и казал, че връзката ѝ е в Пловдив и трябва да побърза, като слезе от автобуса. Но на гарата под тепетата се оказва, че влак към морето има едва към полунощ. “Сега ще чакаме до 23,30 – цял ден и цяла нощ ще пътуваме”, каза тя.

Заради хаоса влаковете за Бургас и София от пловдивската гара също закъсняха с часове. “Най-странното е, че ме държаха в неведение и никой не ми съобщи кога ще тръгне влакът”, Иван Котленски. “Такова нещо не е имало досега, то просто много ми дойде”, добави Къна Неделчева. “Ще заведа иск срещу БДЖ за тази гавра, която направиха с хората”, заяви Мария Димитрова.

Националната компания “Железопътна инфраструктура” и БДЖ не поеха отговороност за кошмарното пътуване. 

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.