Цветан Цветанов се включи в инициативата „Европейска седмица на спорта“ в Пловдив (снимки)

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов се включи в инициативата „Европейска седмица на спорта“, като пробяга 5 километра на гребната база в Пловдив. Инициативата се провежда под егидата на Европейската комисия (ЕК) и българското Министерство на спорта като беше открита в понеделник в Пловдив и ще завърши в неделя в София, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

По време на сутрешния си крос, Цветанов беше спрян от група лекоатлети, които обясниха, че тренират всяка седмица на базата в Пловдив. В разговора си със зам.-председателя на ГЕРБ, спортистите изразиха задоволство от всичко, което се прави за развитието на културата и спорта в града и изразиха пълна подкрепа за успешния кмет на Пловдив Иван Тотев.

По време на кроса, Цветан Цветанов се срещна и с легендата на българския футбол и емблема на ПФК „Ботев“ Пловдив Петър Зехтински. Зехтински специално облече тениска на инициативата „Европейска седмица на спорта“ и си направи снимка с Цветанов. Освен това, Петър Зехтински обясни, че високо оценява развитието на Пловдив и всичко, което прави за града кметът Иван Тотев. Известният футболист заяви своята категорична подкрепа за избирането на Иван Тотев за следващ кметски мандат в Пловдив.

Цветан Цветанов се включи в инициативата „Европейска седмица на спорта“ в град Пловдив, заедно със своята съпруга и приятели. По този начин, за пореден път заместник-председателят на ГЕРБ изрази своето доверие към кандидата на ГЕРБ за следващ кметски мандат в Пловдив Иван Тотев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини