Певица, победител от “Биг Брадър” и „индианец” в битка на местните избори (видео)

Певица, победител от “Биг Брадър” и „индианец” ще се явят на местните избори тази есен. Николай Гацев е мъжът, който се появи с индиански пера на празника на София. Той се кандидатира за кмет на столицата и е издигнат от Националната републиканска партия, съобщава Нова телевизия.

София Георгиева, известна с песента си „Син талисман”, се кандидатира за кмет на Перник. Зад нея застава „Глас народен” на Светльо Витков. „Аз съм от Перник, живея тук, познавам проблемите на Перник. Доказала съм се като обществено ангажирана личност”, заяви София Георгиева.

Победителят от първия сезон на “Биг Брадър” Здравко Василев ще се опита да спечели сърцата на съгражданите си в Приморско. „Аз съм човек, който обича предизвикателствата, обичам си родния град. Приморско има огромен потенциал, който не е оползотворен, мисля, че мога да бъда полезен със своите знания, умения, желание за работа”, заяви Здравко Василев.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.