Бездомник разфасован на шосе край Хасково, блъскали го няколко коли

Бездомник бе разкъсан на пътя в неделя сутринта, след като бе пометен последователно от няколко коли, съобщиха от полицията. В разстояние на десетки метри, за ужас на преминаващите край мястото, се търкаляха крайници, глава и вътрешности от разчленения труп в еднопосочната отсечката между Хасково и Димитровград край борса "Марица".

"Инцидентът е станал около 6 часа. Тогава мъжът е вървял по средата на шосето и първо го е връхлетял "Опел". След първия сблъсък тялото било раздробено от преминаващи още няколко автомобила", коментираха от ОДМВР-Хасково. Шофьорът на немското возило е спрял и в по-късните часове даваше показания пред полицията.

"Установена е самоличността на загиналото лице. То е без постоянен адрес. Текат процесуални-следствени действия по издирването на други водачи, преминали през тялото", коментира шефът на областната дирекция старши комисар Ангел Цанков.

Часове след инцидента районът на местопроизшествието остана затворена заради оглед от пристигналите дежурна оперативна група и съдебния лекар д-р Христо Еленски.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини