Рекордна победа за ЦСКА във „В” група - 8:0

ЦСКА записа рекордна победа в новия си живот във „В” група. На стадион „Българска армия”, този път пред по-малко от 2000 души, бе сразен с 8:0 последният в класирането „София 2010”. Именно този отбор е единственият през сезона, който се разписа срещу “червените” при загубата с 1:4 за Купата на България, но попадението всъщност бе автогол.

Тимът на Бисер Хаздай, бившия шеф на школата на „Левски”, бе напълно безпомощен срещу ЦСКА. Съпротивата на новака във „В” група продължи до 9-ата минута, когато Самир Аясс вкара първия гол. След това последваха две попадения с глава на Йордан Йорданов. До края на първото полувреме се разписаха Иво Иванов (вкаралия си автогол срещу „София 2010” за купата), Костадин Хазуров и още веднъж Йорданов.

Голеадата продължи и след почивката. За да оформи своя хеттрик, два пъти заби Хазуров, който този път беше предпочетен пред Преслав Йорданов. Двамата централни нападатели на ЦСКА превърнаха първенството в директен дуел за голмайсторския приз.

В сряда е първият истински тест на новия „червен” тим. На „Българска армия” ще гостува втородивизионният „Нефтохимик” в първия кръг от основната схема за Купата на България. ЦСКА ще участва и за купата на аматьорската лига, но минава без игра във втория кръг.

Преди неделния мач двамата изпълнителни директори Александър Тодоров и Пламен Марков говориха дълго на централната алея. По нищо не личеше да има конфликт между тях. Те се срещнаха с фенове за уточняване на голямата национална сбирка на 4 октомври в НДК.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ