Мъж наръга младо момиче във Враца (Снимки)

Нов инцидент окървави празниците във Враца, съобщава tribali.info. Истински екшън се е разиграл снощи в жилищен комплекс „Сениче“. Младо момиче е в болница, след като е била наръгана с нож от мъж след скандал.

Инцидентът е станал около 21:15 часа. 20-годишната Ивет Иванова седяла на беседка между блоковете 50 и 51. Тогава излязъл Венелин Давидов, който живеел в съседния блок, и вдигнал скандал на момичето заради пререкания от предишната вечер в механа „Славянски кът“ 3. По думите на очевидци тогава агресивният мъж мятал шишета по нея и компанията й, но охраната ги разтървала.

Снощи обаче Венелин решил да разреши конфликта си с момичето. Караницата ескалирала и прераснала във физическа саморазправа. Нейни приятели успели да удържат мъжа, но в един момент той се дръпнал от тях и тръгнал. Тогава Ивет му казала нещо, което вбесило Венелин, и той се върнал към нея.
Когато приближил тя му ударила шамар, при което той замахнал с нож и успял да я улучи в областта на шията. Веднага след това нападателят избягал от мястото.
Ивет незабавно е откарана в болницата от свой познат. Според свидетели на инцидента ножът засегнал артерията на момичето. Тя е оперирана по спешност и за момента състоянието й е стабилизирано, казаха нейни близки.

На мястото на произшествието веднага след случая дошъл екип на полицията, които открили и арестували Венелин в дома му. Униформените направили оглед на мястото, като издирвали ножа, с който е наръчкано момичето. Открили го в близост до блока, в който живеел Венелин, като по думите на негови съседи 12-годишната му дъщеря го изхвърлила през терасата, докато ченгетата тарашили апартамента им.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони