Тодор Славков: Нямате идея колко скучен е животът без алкохол

Синът на легендата Иван Славков-Батето Тодор Славков е спрял с алкохола и не пие от 7 месеца. Това призна самият той пред bTV, като допълни, че битката не е приключила.

"Не се знае как ще се развият нещата. Последно пих една цяла седмица, като ме снимахте пред един мол. Аз и преди това съм спирал за един-два месеца, но сега е за повече. Смятам да не пия дълго време", сподели той. "Като теглиш чертата и виждаш, че няма смисъл и нещата стават все по-зле. Но си нямате идея колко скучен е животът без алкохол. Аз не съм пил денонощно, но алкохолът беше неотлъчна част от ежедневието ми", признава Славков. "Като пиех, сутрин се питах често къде съм, защото не съм си стигал до нас", допълва той, изтъквайки, че се шегува.

Славков разказа и за времето, в което бе обвинен в изнасилване и живееше в Швейцария, а и две години прекара в затвора. Изводът, който си направих, след като ни оневиниха цялото семейство, е: "Не се раждай в семейството на диктатор, който може да бъде свален", пошегува се той.

Не съм виждал баща си в по-лошо състояние от момента, в който излезе филма на BBC за купуване на олимпийските игри. Но го преглътна. "Но това, което говореше американският посланик Пръдльо, Пардю, това е нагласена работа", посочи той. И обясни, че баща му е казвал много истини и това е било логичеко продължение на откровението на Иван Славков.

"Правех много глупости и бели, но баща ми никога не ми е спестявал каквото и да било. Винаги съм имал респект към него, признава Славков. И разказва за последните му мигове в болницата. Докторите направиха всичко за него, последният ден от живота му бе в изкуствена кома", спомня си Малък Тошко.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица