Още по-красивата Шампионска лига

В Шампионската лига играят най-добрите футболисти на света. Нормално наградният фонд на турнира е над 1,4 милиарда евро. Дойде ли седмица с мачове, Негово Величество Фенът приковава поглед пред телевизора. Шампионската лига е най-голямото откритие на шведа Ленарт Йохансон, маститият бивш шеф на УЕФА. А проектът му бе доразвит от наследилия го на поста французин Мишел Платини.

Зад сцената, но недалеч от светлините на прожекторите, има още една, много по-красива Шампионска лига. Тя е на дамите, които са спечелили сърцата на футболните гладиатори.

Ослепителни модели, телевизионни водещи и актриси са най-изящната част от Турнира на богатите.

Щастливи хора са испанците. Отборите им са най-силни, печелят и двата евротурнира. А какво да кажем за тв зрителите? Те плакнат окото, гледайки водещата Пилар Рубио. За съжаление обаче нейното сърце тупти само за един - героя от миналогодишния финал на Шампионската лига Серхио Рамос. Да прескочим и до Манчестър. Феновете обичат да ходят с перуки като на Маруан Фелайни. Но до истинските кичури нощем се докосва само Гаел Гарсия Диас. Красавицата е едновременно модел, актриса, тв водеща и... състезателка по покер. В инстаграм Гаел обича да показва тялото и татуировките си. Звездата на „Манчестър Юнайтед“ гали коремчето, на което е изрисуван огромен бухал. Също така феновете по света могат да видят в профила й как по бикини полива с маркуч градината и как отмаря на шезлонг след играта с водата.

Едурне на диалекта на баските означава сняг. А Едурне Гарсия Алмагро е снежната кралица на Давид де Хеа, вратаря на „Манчестър Юнайтед“. Толкова е красива, като излязла от приказките. Едурне не е само модел, но и успяла певица. За последно участва в конкурса „Евровизия“ във Виена с песента „Аманесер“, чийто текст изцяло е на баски диалект.

Руската хубавица Ирина Шейх напусна Кристиано Роналдо и доста време кавалерът на „Златната топка“ го играеше соло артист на подиума. Но всяко нещо си има своя край. Клюките твърдят, че Алесия Тадески е новата дама до КР7. На полуфинала срещу „Ювентус“ през месец май красавицата бе в личната ложа на Роналдо. Когато видите снимките й, нормално е да ви омекнат колената. Дори да сте гладиатор като Роналдо. На Алесия футболният живот не й е чужд. Тя бе гадже с Луиджи Берлускони, сина на Силвио Берлускони. Освен това ходеше с Марко Борелио и Давиде Липи.

Кой според вас укротява нападател като Роберт Левандовски от „Байерн“? Удава се на една каратистка. Съпругата му Ана е майстор в бойното изкуство и в Мюнхен вече си има свой фитнес център. Йогата пък е основното занимание на Ан-Катрин Брьомел, приятелката на Марио Гьотце.

Най-звездната спортна двойка на Шампионска лига се премести от Мюнхен в Манчестър. От началото на годината Бастиян Швайнщайгер и тенисистката Ана Иванович официално са двойка. Дори се говори за сватба. В момента красивата сръбкиня не е в топформа, но пред фотообективите е точно момиче за шампиони.

Суперзвездата на „Барселона“ Неймар отскоро е с ново гадже. Пищната 26-годишна Елизабет Мартинес топли леглото на нападателя според в. „Мундо депортиво“. Според малкото информация красавицата била адвокат. Една от най-скромните двойки изглеждат Лео Меси и Антонела Рокузо. Без да избиват очите на феновете си, двамата вече са горди мама и татко на две момчета - Тиаго и Матео. Антонела е до своя Лео при всяко голямо награждаване. Двамата са неразделни от 2008-а.

Стигаме и до още един герой на „Барса“. Тук вече може да се спори кой е по-известен - Жерар Пике или Шакира. Двамата се запознаха, когато колумбийката направи клипа за Мондиал 2010 под името „Уака уака“. Три години по-късно те вече се радват на първородния си син Милан.

Томас Мюлер е оценен на 120 милиона евро в трансферните сайтове, но „Байерн“ не пожела парите на „Манчестър Юнайтед“. А голмайсторът на Бундеслигата обича да изглежда като лошо сресан студент. Но точно такъв от тийнейджърските години го харесва Лиза, неговата съпруга. Двамата притежават малко ранчо край Мюнхен - общата им страст са конете.

Шампионският отбор на дамите завършваме с хубавата Елена. Актриса и модел, но не от драмата за Елада. Красивата шведка е дамата на едно от най-суровите сърца във футбола - шведа с босненска кръв Златан Ибрахимович.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят