Ахмед Доган стана дядо

Министър Ананиев: Ако бъде приет анекса към националния рамков договор, се надяваме той да бъде подсписан в първите дни на новата година

Тръмп: Никога не съм искал от бившия си адвокат да нарушава закона

Германската прокуратура се включи в разследването за стрелбата в Страсбург

Стоичков е почетен гражданин на Стара Загора

Корнелия Нинова бе приета в болница с абцес

Баща, син и двама сервитьори държали наркотици в кофи от сирене

Жертвите на нападението в Страсбург са вече три

Ердоган обяви начало на строителството на наземната част от „Турски поток“

9 години затвор за украинеца, убил бременна жена и мъжа й на АМ „Тракия“

Катастрофа с бежанци в Гърция, трима са мъртви (СНИМКИ)

Министър Каракачанов: Ние сме длъжни да храним Българската армия, приказки за корупция не приемам

Обновиха войнишки паметник в Беброво

Хлябът и месото поскъпват

Джей Ло намекна за сватба с Алекс Родригес

Гей изнасилвачи от пловдивския затвор се гаврили 3 дни със свой съкилийник

Общо още 10 години добавят към присъдите си двама гей изнасилвачи от пловдивския затвор, които в три поредни дни се гаврили и с друг пандизчия, пише „Телеграф“. Преди дни Тодор Дончев бил признат за виновен от пловдивския съд и бил осъден на 6 години зад решетките.

Присъдата на втория герой в среднощните похождения Георги Бозаджийски е 4 години затвор. И двамата са в затвора за кражби, като Дончев записал 14 в досието си, а Бозаджийски 5. Двамата били в една килия с още девет затворници. До лятото на миналата година отношенията им били добри, но след това в тяхната стая трябвало да бъде настанен друг затворник.

Всички 10 пандизчии се противопоставили на това, с изключение на изнасиления Б. Б., който дори помогнал на приятеля си да си измести багажа. Това изострило отношенията му с Тодор Дончев и с Георги Бозаджийски като първият го нарекъл „голяма продажна курва“.

Около 22 часа на 15 август миналата година Дончев и Бозаджийски не спели, пушели и повикали на техните легла мерака на похожденията си. Тодор пиел одеколон вместо алкохол. Двамата в присъствието на друг затворник, който си играел на телефона си, започнали да се заяждат с Б. Б. Скандалът скоро прераснал в побой. Двамата обвиняеми първо набили жертвата си, а след това Дончев повикал Б. Б. в банята в съседство на килията. Там го накарал да събуе гащите си и го изнасилил с презерватив.

„Свали си гащите, защото ще те разбия или счупя главата“. Младежът се подчинил и последвал полов акт, като Дончев плашил през цялото време Б. Б., че ако гъкне, ще му избие зъбите. След като свършил, Тодор се изкъпал и облечен само по хавлия се върнал на леглото си в килията. Б. Б. пък излязъл от тоалетната плачейки. След това жертвата не можел да се върне на леглото си, защото там легнал друг пандизчия, и се принудил да отиде при леглата на Дончев и Бозаджийски. Двамата не спели и продължили да си говорят като по някое време на Тодор пак му се прищяло. Издърпал младежа до себе си, свалил му бельото и докато с Георги го държали здраво, Б. Б. пак бил изнасилен. 15 минути по-късно Дончев свършил и казал на авера си: „Давай, Георги, ти си“. Бозаджийски също минал през жертвата, като изнасилването станало пред очите на другите им съкилийници.

На сутринта Б. Б. не посмял да се оплаче на ръководството на затвора, въпреки че бил посъветван да го направи. На следващата нощ – срещу 18 август, Дончев и Бозаджийски отново започнали да притесняват жертвата си, след като рпез деня наричали Б. Б. с женско име. „Аз исках този ден да си легна, но тъй като Тодор беше ме заплашил, че днеска ще ми наложи три наказания: първото да не спя 24 часа, второто = ще бъда пребит, и третото – ще бъда брутално изнасилен… Бях се изморил много и реших да си легна, той не ме остави да си легна и дойде и и си легна до мен. Говорихме си и той ми вика: „Добре сега, ще ми дадеш ли доброволно, за да не бъдеш брутално изнасилен“. Казах да ме остави на мира, да се махне. Той ме обърна по корем, свали ми гащите и ме… насили“, свидетелства жертвата пред съда.

Отново последвало изнасилване, след което Тодор продължил да лежи на леглото до изплашения младеж, като си цъкал на мобилния телефон. След поредната гавра друг пандизчия не издържал и издал двамата изнасилвачи на надзирателите. Жертвата пък си записал чал за лекарски преглед.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.