Николай Колев-Босия се появи без обувки в студио на радио

Протестиращият Николай Колев-Босия шокира с появата си чисто бос в студио на радио "Нова нюз". Днес беше даден официалният старт на радиото, по което ще върви и сутрешният блок "Здравей България", а вечно протестиращият и депутатът Велизар Енчев бяха първите външни гости.

Николай Колев не се посвени да дойде в студиото чисто бос. Явно появяването му в този вид направи силно впечатление и на Виктор Николаев, който на два пъти повтори, че Колев е влязъл в студиото без обувки.

"Животът на един политик е колкото живота на един патладжан" каза той и добави: "За да се говори за независимост, трябва да се спомене думата свобода. За да ги има тези две състояния на духа, човек трябва да има душа. Лошото е, че българските политици нямат душа, или са я забравили в дома си."

"Моят идол Ципрас, показа, че способността да казваш "не" е уважавана от хората", сподели от своя страна народният представител Велизар Енчев.

"Аз съм единственият депутат, който подкрепя предложението на Босия. Аз го представлявам в парламента. Той се бори за живота на всеки един от нас", каза още той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини