Момичето, наръгано в шията, вече е добре, пуска си селфи от болницата

20-годишната Ивет Иванова, която беше наръгана в шията от мъж във Враца, вече е стабилизирана. За това свидетелстват снимките от болницата, които самата тя си е направила, съобщава tribali.info.

Кървавият екшън се е разиграл в жилищен комплекс „Сениче“. 20-годишната Ивет Иванова, с прякор Ива Бокса, беше откарана в болница, след като беше била наръгана с нож от мъж след скандал в събота вечерта. Момичето седяло на беседка между блоковете 50 и 51. Тогава излязъл Венелин Давидов, който живеел в съседния блок, и вдигнал скандал на Ивет заради пререкания от предишната вечер в механа „Славянски кът“ 3. По думите на очевидци тогава агресивният мъж мятал шишета по нея и компанията й, но охраната ги разтървала.

В събота обаче Венелин решил да разреши конфликта си с момичето. Караницата ескалирала и прераснала във физическа саморазправа. Нейни приятели успели да удържат мъжа, но в един момент той се дръпнал от тях и тръгнал. Тогава Ивет му казала нещо, което го вбесило, и той се върнал към нея. Когато приближил тя му ударила шамар, при което Венелин замахнал с нож и успял да я улучи в областта на шията. Веднага след това нападателят избягал от мястото.

Сигнал за инцидента е подаден в 20.48 часа от жена с инициали В.С., която обяснила, че неизвестен е ранил Ивет с остър предмет, с който опитал да я умъртви.

Веднага след случая дошъл екип на полицията, които открили и арестували Венелин в дома му. Униформените направили оглед на мястото, като издирвали ножа, с който е наръчкано момичето. Открили го в близост до блока, в който живеел нападателят. Предметът на престъплението е сгъваем джобен нож, поясниха властите.

Пострадалата Ивет беше настанена в отделението за анестезиология и интензивно лечение във врачанската болница с опасност за живота.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини