Полицията издирва изчезнала жена от Велико Търново, за последно я видели в Пловдив

Издирва се възрастна жена от Велико Търново, която последно е била засечена в Пловдив, съобщи trafficnews.bg. Елка Павлова на 70 г. с женско куче Сара (средна порода). Жената е излязла от дома си във Велико Търново на 12 септември, вторник, и оттогава е в неизвестност.

Жената е на поддържащи лекарства, които не е взела със себе си! В момента може да е неадекватна и да е загубила ориентация. Облечена е с панталон, блуза и маратонки. Леко накуцва в следствие на операция.

Елка е засечена в Пловдив в квартал "Кючук Париж", в района на Събота пазар, църква "Света Троица", голям парк до Евангелиската църква ,,Светлина на света" на ул. "Петър Динеков", малкия парк до училището и района на Първо полицейско управление - пазара. Вземала е храна от Майка Тереза, която се раздава във вторник, петък и неделя от 15.00 часа. В тези райони има разлепени снимки. Облечена е с тъмни дрехи и пола.

За изчезването ѝ е уведомено първо районно управление в Плавдив и всички патрулки в района разполагат с нейни снимки. На гарата и двете автогари също са информирани охраните. Във влакчето за Асеновград има разлепени също снимки.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини