Вратарска дилема в ЦСКА за купата

Вратарска дилема изникна в ЦСКА преди мача от първия редовен кръг срещу „Нефтохимик“ за Купата на България. Досега треньорът Христо Янев бе взел решение - в турнира ще пази Анатоли Господинов, а в първенството Стоян Колев. Така ветеранът нито веднъж не бе в групата за купата, където резерва бе Слави Петров.

Сега обаче Янев включи Колев, а е много вероятно и да го сложи на вратата. Феновете нямат особено положително мнение за Господинов, който се прочу с доста грешки през пролетта. Единственият гол във вратата на ЦСКА този сезон е срещу него - на мача със „София 2010“.

По-голяма е вероятността треньорът да избере сигурното - бившия национал Колев, избиран за вратар №1 на сезона в „А“ група и на румънското първенство като футболист на „Оцелул“.

Срещу „Нефтохимик“ за първи път ЦСКА ще играе срещу професионален съперник, откакто има статут на аматьорски клуб. Мачът е от 18,45 ч и ще бъде предаван по Диема спорт 2.

Халфът на ЦСКА Станислав Маламов може да се подложи на операция заради счупване на костица в стъпалото. Още не е сигурно как ще протече лечението му, което се забави значително.

Александър Александров вече тренира с топка и другата седмица може да влезе в игра.

Още десетина дни възстановяване са нужни на Момчил Цветанов, който не е дебютирал в официален двубой на „червените“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ