Студент изчезна безследно в Пловдив, брат му търси помощ

20-годишен пловдивчанин изчезна, а брат му потърси помощ, за да бъде намерен, пише Plovdiv24.bg. За последно Момчил Семерджиев, който учи в Техническия университет в Пловдив, е видян около 1,00 часа на 19 септември.

Мистериозното изчезване, разказано от брата на Момчил - Явор звучи така:
"Брат ми беше 4 месеца на бригада в Америка и се прибра буквално преди няколко дни. В петък вечерта се бяхме събрали вкъщи, за да празнуваме. Живеем на улица "Смилево" 25 в "Кючук Париж" заедно с родителите си.

По някое време - около 22,00 часа, той излезе с приятели и каза, че отиват на Альоша. След това слизат и всеки тръгва да се прибира. Тогава е видян за последно от тях именно в този район.

Когато стига до вкъщи, ми звъни, че няма ключ, казвайки ми, че е пред нашата кооперация на горепосочения адрес. Но аз не бях у дома, а когато се прибрах след 20-ина минути, от него вече нямаше и следа. Телефонът му е изключен.

Разпитах хората, с които е бил във въпросната вечер, и никой не го е виждал оттогава. Не сме имали никакви проблеми, бяхме в съвсем нормални отношения. Интересното е, че по това време нашите си бяха вкъщи, но той не им е позвънил на звънеца, а се обади на мен. Вероятно за да не ги буди - така предполагам.

Полицията е уведомена още на следващия ден. Когато се чухме - не звучеше притеснен или нещо такова. Нямаме абсолютно никакво обяснение".

Братът Явор е оставил и своя телефон за връзка с всички, които могат да му помогнат в търсенето на брат му - 0895 43 83 33.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини